Over ons

BK Transport en Koeriers werd in 2012 opgericht door Hans van der Kroon. Het economisch tij was niet bepaald gunstig, maar het enthousiasme van Hans om voor zichzelf te beginnen was er niet minder om. Dat zijn vrouw Mellinda hem van alle kanten ondersteunde (en nog steeds doet) gaf hem helemaal vertrouwen in de toekomst.

Succesvol anders
Hans had in zijn jarenlange ervaring als chauffeur en planner genoeg dingen gezien die anders konden. Efficiënter, klantvriendelijker en toegankelijker. Hij bleek gelijk te krijgen. Sinds de oprichting is BK Transport en Koeriers een succes. Blijkbaar bestond er ook onder de afnemers van transportdiensten behoefte aan meer efficiëntie, klantvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Kwaliteit in transport
Inmiddels gaan er dagelijks zes kleine vrachtwagens met elk een inhoud van 25 kuub de weg op. Hans vindt dat een mooi aantal. Groot, groter, grootst willen worden zit niet in zijn aard. Want hij weet: de kans dat je dan het overzicht kwijtraakt waardoor kwaliteit verloren gaat, wordt een stuk groter. En kwaliteit leveren is heilig voor Hans.

Transport is mensenwerk
Kwaliteit leveren zit ‘m volgens Hans ook in hoe je omgaat met mensen. Met je klanten en met je medewerkers. Daarom rijden op de wagens van BK Transport en Koeriers tijdens sommige ritten bijzondere bijrijders mee. Bijzonder omdat deze jongens in een regulier dienstverband niet uitblinken. Terwijl ze bij BK Transport en Koeriers juist opbloeien! Kunnen Hans en Mellinda enorm van genieten, van de groei van die jongens. Noem het maatschappelijk verantwoord ondernemen, zij zien het gewoon als lekker werken. Met tevreden mensen tot gevolg.Wij werken al vele jaren met B.K. Koeriers en zijn uiterst tevreden over de samenwerking. Altijd heel duidelijk en correct naar onze klanten toe en zij denken altijd mee om de juiste keuze van verzending in goede orde te laten verlopen. Een super goed bedrijf met vervoerders die hun vak uitvoeren tot in de puntjes. Een aanrader voor iedereen die zijn zending netjes volgens afspraak bezorgd wil hebben.

Patrick Steensels