B to B

Hoveniersbedrijven, kachelwinkels, installatiebedrijven, fietsenzaken: we leveren aan diverse dienstverleners en retailzaken. Dat doen we altijd in samenspraak met de ondernemer of de betreffende contactpersoon. We beseffen dat de goederen waarmee we op weg zijn uw handelswaar zijn. Bij ons zijn ze in goede handen; behoedzaamheid is onze tweede natuur.

Communicatie als troef
Een fout. Een teleurstelling. Een hoop frustratie. In vrijwel 100% van de gevallen is de oorzaak een gebrekkige communicatie. Daarom hechten we veel belang aan een goede communicatie met de klant. Sterker nog: de manier waarop wij communiceren is een van de sterkste troeven van BK Transport en Koeriers. We laten niets aan het toeval over. Zo gauw wij op pad gaan met uw vracht, kunt u ervan op aan dat alle vragen - van uw of onze kant - over de te leveren producten beantwoord zijn. Gebeurt er onverhoopt toch iets dat de planning of de gemaakte afspraken in de war schopt, dan zijn we flexibel genoeg om daarop in te spelen.

Altijd een weg
Een enkele keer komt het voor dat wij vanwege specifieke vervoerseisen niet in staat zijn om het transport te verzorgen. Geen punt. Wij hebben zeer betrouwbare partners aan wie wij de zending zonder aarzelen overdragen. Wij blijven in dat geval de contactpersoon, wel zo prettig voor u. Een weg is er altijd, laat de wil maar over aan BK Transport en Koeriers.Wij werken al vele jaren met B.K. Koeriers en zijn uiterst tevreden over de samenwerking. Altijd heel duidelijk en correct naar onze klanten toe en zij denken altijd mee om de juiste keuze van verzending in goede orde te laten verlopen. Een super goed bedrijf met vervoerders die hun vak uitvoeren tot in de puntjes. Een aanrader voor iedereen die zijn zending netjes volgens afspraak bezorgd wil hebben.

Patrick Steensels