B to C

Het transport van het product is niet het eerste waar u aan denkt, nadat u een bestelling hebt geplaatst via een webshop. Toch is vervoer misschien wel het meest essentiële - en onderschatte - onderdeel van het (online) bestelproces. Zo gauw consumenten niet meer erop kunnen vertrouwen dat hun aankoop of bestelling in goede orde bij hen wordt bezorgd, zal online shoppen snel tot het verleden behoren.

Transport is sport
BK Transport en Koeriers vat het vervoer van het bestelde product naar de klant heel serieus op. We zijn steengoed in het omgaan met ‘uitdagingen’ op weg naar u. Denk aan files, supersmalle straatjes waar supergrote producten moeten worden afgeleverd, onvolledig ingevulde bestelformulieren met halve adressen en onleesbare telefoonnummers. Het is voor ons een sport om het dagelijkse rondje Nederland zo efficiënt, economisch en mooi mogelijk te maken.

Service in transport
Ieder adres, iedere klant, elk af te leveren product mag rekenen op onze volledige aandacht. Met een aantal leveranciers hebben wij afspraken gemaakt over hoe wij hun producten bij u afleveren. We gaan daar ver in, verder dan u wellicht gewend bent van transportbedrijven. Maar wij krijgen energie van het leveren van service, dus dat stapje extra zetten we graag.Wij werken al vele jaren met B.K. Koeriers en zijn uiterst tevreden over de samenwerking. Altijd heel duidelijk en correct naar onze klanten toe en zij denken altijd mee om de juiste keuze van verzending in goede orde te laten verlopen. Een super goed bedrijf met vervoerders die hun vak uitvoeren tot in de puntjes. Een aanrader voor iedereen die zijn zending netjes volgens afspraak bezorgd wil hebben.

Patrick Steensels